Mød en elev

Mød Kathrine, elev i Salling

“Jeg valgte en elevuddannelse i Salling pga. det skræddersyede forløb. Jeg havde læst og hørt, at Salling tog sig særligt godt af deres elever samt at du kom omkring hele uddannelsens “pensum”, og at du derfor bagefter var godt rustet til at komme ud på arbejdsmarkedet. Derudover er Salling altid i rivende udvikling, og det var meget tiltalende at skulle være en del af den konstante udvikling.

Mine mål med uddannelsen er på nuværende tidspunkt, at jeg vil være butikschef eller butiksejer. Jeg vil selvfølgelig gerne være en del af Salling i mange år endnu, hvis det er muligt, men det ville være en drøm, der gik i opfyldelse, hvis jeg en dag havde min egen butik.

Det bedste ved uddannelsen er, at man selv kan tage så meget ansvar for egen læring. Salling hjælper dig rigtig godt på vej og sørger for at alle er med, men i sidste ende er det dig selv, der skal tage ansvaret for hele tiden at udvikle dig, og det er helt klart noget Salling også giver meget plads til. Det er både den personlige udvikling der er spændende, men også din udvikling som sælger i Salling.

Det mest udfordrende ved at være elev i Salling er at man hver dag står overfor nye valg der skal træffes, og udfordringer der skal løses, men det er vildt positivt, og det der er med til at gøre Salling til en fed arbejdsplads!

Man skal aldrig være bange for at turde. Du udvikler dig ikke, hvis ikke du er parat til at presse dine personlige grænser lidt – og i Salling har du muligheden for netop det!”

Kathrine, elev i Damemode

1. TRIN
+
Elev

Uddannelse: Elev

Mål: Salgsassistent faglært

Varighed: 2 år

Opstart: 1. juli

Krav: EUX Business, EUD Business, HHX + 5 ugers adgangsgivende grundforløb, HF, HTX eller STX + 10 ugers adgangsgivende grundforløb eller HG2

Elev i Salling er et spændende job

Find vej videre

Bliv en del af holdet

Se ledige stillinger.

Klik her >>

Uddannelsens opbygning

Få et indblik i uddannelsen og dennes opbygning.

Klik her >>