Mød en elev

Mød Karen, elev i Salling

“Jeg valgte, at blive elev i Salling fordi jeg gerne vil være en del af noget større og i Salling er der mange muligheder for at udvikle sig i et godt arbejdsmiljø og der er altid en god energi i Salling.

Mine mål med uddannelsen er, at lære en masse både indenfor salg, men også alt det arbejde der ligger bag ved et salg samt at øge mine kompetencer, og få en masse erfaring indenfor detailbranchen.

Jeg synes noget af det bedste ved min elevuddannelse i Salling er alt det ansvar vi får som elever. Hvis man har lyst, og gerne vil give den en ekstra skalle, så har man også muligheden for at få rigtig meget indflydelse på afdelingen, og det er fedt!

Jeg syntes det er fedt, at vi starter som ét elevteam, og at man ikke står alene som elev. Det sammenhold og den tryghed det giver er en kæmpe støtte i både det daglige arbejde, men også for det faglige i skoleperioderne.

Uddannelsen udfordrer mig personligt fordi jeg gerne vil vide alt, det er vildt fedt at komme tilbage fra et skoleophold eller en god arbejdsdag, og så være endnu klogere på det hele, men det kræver tid og gåpåmod.”

Karen, elev i Isenkram 

1. TRIN
+
Elev

Uddannelse: Elev

Mål: Salgsassistent faglært

Varighed: 2 år

Opstart: 1. juli

Krav: EUX Business, EUD Business, HHX + 5 ugers adgangsgivende grundforløb, HF, HTX eller STX + 10 ugers adgangsgivende grundforløb eller HG2

Karen elev i Aalborg

Find vej videre

Bliv en del af holdet

Se ledige stillinger.

Klik her >>

Uddannelsens opbygning

Få et indblik i uddannelsen og dennes opbygning.

Klik her >>