Mød en elev

Mød Simone, elev i Salling

”Jeg hedder Simone Andersen, jeg er 20 år gammel, bor i Aarhus og er i Young Fashion.

Jeg har valgt Salling, fordi det er stort og det gør at der er mange muligheder, stort fællesskab/netværk. Der sker noget hele tiden, man keder sig aldrig, og det er noget som jeg er rigtig vild med.

Mit mål med elevuddannelsen er at udfordre mig selv, lære mig selv bedre at kende og forhåbentligt blive leder i én af afdelingerne.

Det bedste ved at være elev er helt klart fællesskabet, den ekstra familie man får ved at være i Salling, derudover er jeg vild med fashion og det er Salling fyldt med, man er altid opdateret med det sidste nye, og det er noget som jeg super godt kan lige, altså at have fingeren på pulsen.

Det mest udfordrende er at være i situationen, altså hvis man har en leverandør på besøg, så skal man samtidig få snakket med dem, men også fokusere på kunder og ligeledes måske lave om i en shop, man skal altså være tilstede hele tiden, man er på heletiden. Men omvendt er det også noget af det fedeste!!”

Simone, elev i Young Fashion

1. TRIN
+
Elev

Uddannelse: Elev

Mål: Salgsassistent faglært

Varighed: 2 år

Opstart: 1. juli

Krav: EUX Business, EUD Business, HHX + 5 ugers adgangsgivende grundforløb, HF, HTX eller STX + 10 ugers adgangsgivende grundforløb eller HG2

Find vej videre

Bliv en del af holdet

Se ledige stillinger.

Klik her >>

Uddannelsens opbygning

Få et indblik i uddannelsen og dennes opbygning.

Klik her >>